Download Mp3/Mp4 Vita Alvia - Kuat Sun Lakoni LIRIK ( #New ) ( Official Music Video )

Vita Alvia - Kuat Sun Lakoni LIRIK ( #New ) ( Official Music Video )




Download Musik :  Download
Download Video :  Download
KEMBYULAKE ATI
SING ISUN PINGGULI
NYAWANG ADAT RIKO
SAIKI WES BEDO...
KENENG KENENG OSO
NYAKARI SERNGENGE
SERANG SING KUATE
NAHAN AMOK IKI....

KUAT SUN LAKONI
SING KUAT SUN TINGGAL
SENENG SENG KEPORO...
MUNG DADI NGERSULO....

KUAT SUN LAKONI
SING KUAT SUN TINGGAL
SENENG SENG KEPORO
MUNG DADI NGERSULO....

TIMBANG ONO... LORO PIKIR IKI
ANGOR SUNG PUNGKASI....

KEMULATE ATI
SING ISUN MIKULI
NYAWANG ADAT RIKO
SAIKI WES BEDO
KENENG KENENG ROSO
NYAKARI SERNGENGE
SERENG SENG KUATE
TAHAN AMOK IKI....


KUAT SUN LAKONI
SING KUAT SUN TINGGAL
SENENG SENG KEPORO
MUNG DADI NGERSULO....

KUAT SUN LAKONI
SING KUAT SUN PINGGAL
SENENG SENG KEPORO
MUNG DADI NGERSULO....

TIMBANG ONO LORO PIKIR IKI
ANGOR SUNG PUNGKASI
KUAT SUN LAKONI
SING KUAT SUN TINGGAL
SENENG SENG KEPORO
MUNG DADI NGERSULO....


KUAT SUN LAKONI
SING KUAT SUN TINGGAL
SENENG SENG KEPORO
MUNG DADI NGERSULO....

TIMBANG ONO LORO PIKIR IKI
ANGOR SUNG PUNGKASI

ANGOR SUN PUNGKASI......

PENULIS : UHUINFO.COM
NB : JIKA ADA SALAH KATA MOHON MAAF ...

0 Response to "Download Mp3/Mp4 Vita Alvia - Kuat Sun Lakoni LIRIK ( #New ) ( Official Music Video )"

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel